Esther De Leebeeck

-- Girly --
-- Streetdance --
-- D'M-Team --

Esther zette haar eerste danspasjes zo’n 15 jaar gelden. Ze deed ervaring op in verschillende dansstijlen zoals streetdance, hiphop, modern en jazzdance. Door de jaren heen volgende ze verscheidene workshops in binnen- en buitenland. In België nam ze meermaals deel aan Kamata Dance en volgde ze dansinitaties van bekende choreografen zoals Lefty, Isabelle Beernaert, Kris Loix, Laurent Flament, Jordy Spardiaens... In 2009 nam ze deel aan het internationale dansfestival “Dance Excellence” in Los Angeles. Esther behaalde een diploma in het jeugdwerk en is tevens master in de journalistiek. Ze geeft nu al 4 jaar les bij dansschool De Miester en stond 2 jaar samen met Jorien onder leiding van de Kerngroep. Door les te geven kan ze haar passie voor dans en omgaan met kinderen perfect combineren.


 

Jorien Iliaens

-- Prédans --
-- D'Mom--
-- D'M-Team --

Na zelf bijna 10 jaar te dansen in verschillende stijlen begon Jorien 4 jaar geleden zelf les te geven. Bij de Miester gaf ze enkele jaren kleuter-, kinder- en predans en samen met Esther was ze docent van de kern. Dit jaar zal ze met veel plezier prédans weer voor haar rekening nemen.


 

Shauni Geeraerts

-- Modern --
-- D'M-Team --

Shauni zette al op 5-jarige leeftijd haar eerste stapjes op de dansvloer. Ondertussen danst ze al 20 jaar en heeft ze zich door de jaren heen kunnen vinden in verschillende dansstijlen, gaande van show- en jazzdance tot hiphop en house. In 2009 trok ze naar het dansfestival Dance Excellence in Los Angeles, waar ze tal van workshops volgde. Eveneens deed ze mee aan verschillende optredens en wedstrijden waaronder Dance Vibes, Dancité Jazz, Dance Kicks etc. Kortom, Shauni’s passie voor dans is enorm en ze wil dit dan ook met veel enthousiasme doorgeven in haar lessen.


 

Iris De leebeeck

-- Funky Jazz --
-- Jazz Dance--
-- D'M-Team --

Samen met Shauni zal Iris de lessen Jazz A en Jazz B verder zetten. Iris is een jonge en getalenteerde danseres die al sinds kleins af aan gepassioneerd is door dans. Zelf volgt ze al jaren les in verschillende dansstijlen maar haar passie ligt en blijft bij de jazzdance. Doorheen haar danscarrière volgde ze al meerdere workshops van internationale lesgevers en in 2012 heeft ze met haar toenmalige dansschool een internationale danswedstrijd in Los Angeles meegedaan waar zij met haar dansteam in de naam van België de 1ste plaats behaalde.


 

Loes Degeest

-- Kleuterdans --
-- D'M-Team --
-- D'M-Team --

Loes is een kleuterjuf die al 15 jaar danst bij dans de miester. Ze zat in de kern en het team waar ze verschillende stijlen aangeleerd kreeg. Nu wil ze met veel plezier de eerste danspasjes aanleren bij de allerkleinsten en zoekt ze de uitdaging bij de oudere dansers.


 

Alix Suys

-- Showdance --
-- Girly --
-- Mixed Styles --
-- D'M-Team

Alix danst al sinds haar 3 jaar bij De Miester. Ze deed in bijna alle stijlen ervaring op. Daarnaast maakte ze deel uit van de kern en het team. Nu geeft ze vol passie dansles en hoopt dat haar dansers even leuke dansjaren mogen beleven.


 

Evy Vanderwaeven

-- Dancehall --
-- HipHop--
-- D'Mom--
-- D'M-Team --

Evy deed 10 jaar lang ervaring op in verschillende dansstijlen, waaronder streetdance, hiphop, ragga, dancehall, showdance, cheerleading, moderne dans en jazzdance. Als lid van een hiphop en cheerleading team, nam ze deel aan zowel nationale als internationale wedstrijden. Ze was regelmatig terug te vinden op diverse workshops en ze verbleef ook een maand in Los Angeles, waar ze haar passie voor hiphop en dancehall verder ontplooide. Enkele jaren geleden startte Evy met lesgeven en ze zal dit jaar, voor het tweede jaar op rij, bij dansschool De Miester, een mix van hiphop, dancehall, ragga en girly dance geven.

Summervibes, het hele jaar door!